Prajitura Chinezoaica cu nuci si crema de oua
Ingrediente:- 1 castron de nuca macinata
- 1 pachet de margarina Unirea sau Holland- 1 pliculet praf de copt
- 1 sticluta esenta de rom
- 1 lingurita esenta de vanilie
- 1 praf de sare
- 2 linguri de cacao- 6 oua
- 200 g faina
- 200 g zahar
- pentru decor: o ciocolata amaruie.
Mod de preparare:

Aceasta prajitura se serveste simpla sau alaturi de ciocolata calda(lapte+ciocolata amaruie) sau la cafea dimineata. Si cum nucile sunt bune pentru inima, par, colesterol si nu numai daca vrem un desert cu nuci acesta este numai bun. E bine de consumat nuci cat mai des de preferat in fiecare zi dar nu in cantitati mari, o mana de miez de nuca pe zi in laptele cu cereale si fructe, iaurtul cu cereale si fructe sau chiar si simple cu miere de albine face minuni. Pofta buna!
Comentarii
Trimiteți un comentariu