Ingrediente:
- 1kg fasole pestrite
- 2 l bors
- 200 g paste spiralate
- 100 ml ulei
- 100 g zarzavat
- 6 ardei grasi copti
- 4 cepe
- 3 linguri de bulion
- 3 morcovi
- 2 linguri delikt de legume
- 1 cutie de naut (340g)
- 1 cutie de rosii decojite (340g)
- 1 telina
- 1 legatura de marar
- 1 legatura de patrunjel
- 1 legatura de leustean proaspat sau uscat
- 1 crenguta de cimbru proaspat sau uscat
- sare.
Mod de preparare:

Recomandare: Uleiul se pune la fiert si nu ca prajeala pentru ca este mai sanatos asa si mai indicat atat persoanelor cu probleme de sanatate cat si preventiv pentru persoanele sanatoase. Se considera ca uleiul prin prajire elimina acizii grasi, afecteaza stomacul, ficatul si pancreasul. Am primit acest sfat dupa ce tatal meu a fost operat de ulcer acum 10 ani dupa care a fost sfatuit de catre medic sa nu mai foloseasca niciodata prajeli . Am urmat toata familia acest sfat si ne-a prins bine!
Comentarii
Trimiteți un comentariu