Paste cu pui si soia. Cine zice ca nu poti sa amesteci soia cu pui se inseala...e combinatia perfecta. O reteta ideala de weekend cand vrei sa incerci ceva special.
Ingrediente:
- 1 ardel
- 1 morcov
- 1 ceapa alba
- jumatate de cana cu apa rece
- 2 fire de ceapa verde
- 3 snitele de soia
- 4 polonice de zeama de la spaghete
- 200 g piept de pui
- 200 g rosii decojite taiate
- 400 g paste (de preferat pastele D'oro)
- ulei
- condimente uscate: oregano, tarhon, busuioc, rozmarin, patrunjel, marar, piper, sare si putin chilli.
Mod de preparare:Se fierb snitelele de soia in apa cu vegeta, pastele se fierb dupa instructiunile de folosire dupa care se da prin apa rece sa nu se lipeasca. Pieptul de pui se face pe gratar. Apoi se pune intr-o tigaie la incins putin ulei, se taie cubulete ceapa verde si cea alba pestisor(julien) se pune in tigaie se lasa 2 minute dupa care se pune 2 polonice de zeama de la spaghete,morcovul care se lasa 3minute, apoi se pune ardelul, dupa 2minute se pune inca 2 polonice de zeama de la speghete si jumatate de cana de apa rece si se lasa in jur de 3 minute.Intre timp se taie cubulete snitelele de soia si pieptul de pui. Dupa ce au trecut cele 3 minute se pun si rosiile decojite, cubuletele de soia si piept de pui si 2 foi de dafin. Se mai lasa putin pana scade si se mai ingroasa putin dupa care se pun condimentele uscate. Pastele cu pui si soia se servesc alaturi de sos dupa gust, reci sau calde. Pofta buna!
Comentarii
Trimiteți un comentariu