Supa de legume curativa de toamna/ Mancarica de legume
Este o mancare foarte simpla, usoara si numai buna in orice anotimp nu numai toamna care poate fi acompaniata si de o salata.
Ingrediente:
- 4 cartofi
- 2 rosii
- 1 vanata
- 1 dovlecel
Este o mancare foarte simpla, usoara si numai buna in orice anotimp nu numai toamna care poate fi acompaniata si de o salata.
Ingrediente:
- 4 cartofi
- 2 rosii
- 1 vanata
- 1 dovlecel
- 1 ceapa
- 1 ardel gras
- 1 morcov
- 1 castron pasta de rosii
- 1 mana de pastai
- 50 ml ulei de masline
- 1 crenguta de cimbru
- 1 legatura de marar
- 1 legatura de patrunjel
- sare, piper.
Mod de preparare:
Se taie cartofii, vanata, dovlecelul si ardelul cubulete mai mari. Ceapa se taie pestisor (julien), morcovul se taie rondele. Se aseaza legumele in straturi, deasupra punand pastaile, pasta de rosii, rosiile taiate cubulete, sare, piper, ulei, crenguta de cimbru si apa cat cuprinde sa le acopere putin. Se lasa aproximativ 45 de minute pe foc si la final se pune verdeata tocata marunt. O supa delicioasa, bogata in legume si foarte satioasa. Se poate servi cu ardei copti la otet sau o salata de varza cu ceapa, morcov, sare, piper, otet(zeama de lamaie) si ulei. Pofta buna!
Comentarii
Trimiteți un comentariu