Supa de galuste cu legume

Reteta Supa de galuste cu legume
Ingrediente:
- 2 cepe
- 2 morcovi
- 2 linguri de ulei
- 1 pastarnac
- 1 cartof mare
- 1 radacina de patrunjel
- jumatate de telina
- 1 cub knorr de legume
- 1 mana de fidea
- 1 legatura de patrunjel
- sare.
Pentru galuste:
- 2 oua
- gris
- 1 praf de sare.
Mod de preparare:
Se pun 3 litri de apa intr-o oala la incalzit, cand se incalzeste se pune telina, radacina de patrunjel,cartoful,  pastarnacul taiate cubulete mai mari, morcovul taiat rondele si ceapa taiata pestisori (julien) si se lasa sa fiarba 10-15 minute dupa care se adauga cubul knorr de legume, uleiul, fideaua, sare dupa gust si galustele(se amesteca ouale cu gris, sare, in functie de ce consistenta vreti sa obtineti, mie imi plac galustele sa fie mai tari), ca sa nu se desfaca inainte de a le pune in supa, se pune putina apa rece ca sa stea supa din fiert si apoi se pun si galustele. Se lasa sa fiarba cateva minute, dupa se da deoparte si se pune patrunjelul tocat marunt. Aceasta supa este minunata si cu carne de pui. Nu-i o supa sofisticata sau vreo specialitate dar este delicioasa si este preferata mea. Pofta buna!

Comentarii