- 1 kg cartofi
- 100-200 g masline negre
- 6 oua (daca postiti nu le mai pune-ti)
- 5 castraveti proaspeti
- 4 morcovi
- 3 linguri de mustar
- 3 rosii
- 2 castraveti murati
- 2 legaturi de ceapa verde
- 1 ridiche neagra
- 1 sfert de telina
- 1 salata verde mica
- 1 ardel gras rosu
- 1 ardel gras verde
- 1 legatura de marar
- 1 legatura de patrunjel
- 1 legatura de leustean sau 2 linguri de leustean uscat
- sare, piper, busuioc, tarhon
- otet de mere sau de la gogosari
- ulei de masline.
Mod de preparare:
Se pun cartofii, morcovii si ouale la fiert. Intre timp se curata si se taie cubulete ardeii, castravetii, rosiile, ceapa verde, verdeata, ridichea si telina se dau prin razatoarea mare si salata verde se rupe bucatele. Dupa ce s-au fiert cartofii, morcovii si ouale se curata, se taie si ele cubulete. Apoi se amesteca toate ingredientele adaugand masline, sare, piper, busuioc, tarhon, ulei si otet dupa gust iar la final se pune mustarul . O bogatie de arome, savoare si vitamine.Pofta buna!
Comentarii
Trimiteți un comentariu