Reteta Salata de somon cu branza si legume chinezesti
- 200 g branza cu smantana
- 100 g somon afumat
- 8 frunze de salata verde
- 3 linguri de legume crocante si ciuperci cu sos dulce-acrisor si ghimbir (legume chinezesti congelate de la Lidl sau orice alte legume congelate gasiti)
- 2 fire de ceapa verde
- 1 lingura de mazare congelata
- 1 lingura de porumb
- 1 lingura de pastai congelate
- 1 lingura de ulei pentru wok (are o aroma deosebita si da un gust minunat legumelor)
- jumatate de ardei rosu
- jumatate de morcov
- condimente uscate: lemongrass macinat, un praf de chili.
Mod de preparare:
Intr-o tigaie wok se pun legumele chinezesti, pastaile, porumbul, mazarea, ardeiul taiat cubulete, morcovul taiat cubulete, se adauga 100 ml de apa si se lasa pe foc pana cand scade lichidul, amestecand din cand in cand pentru a nu se prinde legumele de tigaie. Intr-un bol se adauga branza cu smantana, somonul taiat cubulete, condimentele uscate, salata verde rupta in bucatele cu mainile iar la final se adauga legumele imediat cum le-ati dat deoparte. Imi place la nebunie aceasta combinatie si imi mai place o varianta a acestei salate dar o s-o postez cand o mai fac (pana acum nu am avut ocazia ca ma grabeam sa o infulec si nu mai aveam rabdare sa-i fac si poza;))). Poate nu arata spectaculos dar e un deliciu satios. Pofta buna!
Comentarii
Trimiteți un comentariu