Ingrediente:
- 150 g masline Kalamata
- 7 frunze de salata verde
- 6 oua de prepelita fierte
- 5 ridichi rosii
- 3 oua de gaina fierte
- 3 linguri si jumatate de mustar cu hrean si marar (de la Crevurstila)
- 3 fire de ceapa verde
- 2 bucati de anghinare marinata
- 2 linguri si jumatate de otet de mere si miere
- 1 castravete Fabio
- 1 mana buna de leustean proaspat.
Mod de preparare:
Verdeata si legumele se spala bine, dupa care salata verde se pune la zvantat pe un servetel apoi se rupe in bucatele cu mana, leusteanul se toaca marunt, ridichea, castravetele, anghinarea si ouale fierte se taie cubulete. Se amesteca toate ingredientele iar la final se adauga mustarul, otetul si maslinele. Se amesteca bine, se lasa 20 de minute la frigider dupa care se poate servi simpla sau impreuna cu felii de paine de secara prajita. Pofta buna!
Comentarii
Trimiteți un comentariu