Vizita la Fabrica Hochland Sovata 2014

Hochland ofera savoare pe placul fiecaruia, prin multitudinea produselor sale - clasicele triunghiuri, feliile si cuburile de branza topita, branza topita la caserola, care se potrivesc de minune cu bucataria rece sau calda, crema de branza proaspata Almette si nu in ultimul rand branza telemea, branza cu mucegai nobil, cascavalul clasic si cascavalul afumat. V-ati intrebat vreodata cum se face cascavalul Hochland? Daca da, acum aveti ocazia sa aflati totul despre prepararea lui, despre calitatea si sursa ingredientelor continute, vizitand Fabrica Hochland din Sovata.
Campania "Vizita la Fabrica Hochland " se desfasoara in perioada 22 august - 19 septembrie 2014. Pentru a participa trebuie sa accesati pagina www.cascavalulhochland.ro si completati formularul de inscriere ce trebuie sa contina nume si prenume, adresa de e-mail, numar de telefon, data nasterii, genul, localitatea si judetul.
Dupa finala perioadei de inscriere, mai exact pe 11 septembrie 2014, juriul va alege cei 10 castigatori, fiecare dintre ei putand fi insotiti la vizita de 2 membri ai familiei sau de 2 prieteni, in cazul in care persoana selectata nu are rude apropiate.

Comentarii